.

.

Mini-Monitor, Számítógép Képernyő, IPS Teljes Nézet USB C Típusú Interface-Nagy Felbontású Szem Védelme a Dolgozó (Fekete)

Mini-Monitor, Számítógép Képernyő, IPS Teljes Nézet USB C Típusú Interface-Nagy Felbontású Szem Védelme a Dolgozó (Fekete)

HUF 2.67

Készleten
Rendeléséhez elérhető

Plug and Play : Nem kell külön tápegység vagy high definition multimedia interface kábel szükséges az USB-C Típusú felület, csak csatlakoztassa az USB-kábelt használja.Okos Működik : A monitor automatikusan elindul, ha be van kapcsolva, majd automatikusan kikapcsol, ha nem működtetett.A szoftver alig veszi fel a forrásokat, ha az fut.Könnyű Használ : a vizuális téma szerkesztő, a kreativitás lehet elérni, csak egy húzza az egeret.Kattintson a művelet változtatni a háttérképet, majd kapcsolja témák.Kényelmes a Szemnek : Fokozatmentes beállítása a képernyő fényerejét, a szem védelme, biztosítva, hosszú ideig kényelmesen dolgozni, anélkül, hogy a fáradtság.Világos Kijelző : 5 multi téma kijelző, nagy felbontás, támogatja a vízszintes, mind a függőleges képernyőn, 360 fokban elforgatható, csak élvezni a tiszta kép. 1. Világos Kijelző : 5 multi téma kijelző, nagy felbontás, támogatja a vízszintes, mind a függőleges képernyőn, 360 fokban elforgatható, csak élvezni a tiszta kép.2. Plug and Play : Nem kell külön tápegység vagy high definition multimedia interface kábel szükséges az USB-C Típusú felület, csak csatlakoztassa az USB-kábelt használja.3. Okos Működik : A monitor automatikusan elindul, ha be van kapcsolva, majd automatikusan kikapcsol, ha nem működtetett.A szoftver alig veszi fel a forrásokat, ha az fut.4. Könnyű Használ : a vizuális téma szerkesztő, a kreativitás lehet elérni, csak egy húzza az egeret.Kattintson a művelet változtatni a háttérképet, majd kapcsolja témák.5. Kényelmes a Szemnek : Fokozatmentes beállítása a képernyő fényerejét, a szem védelme, biztosítva, hosszú ideig kényelmesen dolgozni, anélkül, hogy a fáradtság.Specifikáció : Elem Típus : Monitor Material : ABSViewing Szög : IPS Teljes Megtekintése Angle Interface : USB Típus C Interface Screen Méret : 5 multi téma megjelenítése.Hogyan kell Használni : Csatlakoztassuk az adatkábelt, hogy használja.A csomag Lista : 1 x Monitor1 x Adatokat Cable1 x Bracket1 x USB Hub-ot.

További részletek

Item Type:
Monitor
Material:
ABS
Viewing Angle:
IPS Full Viewing Angle
Interface:
USB Type C Interface
Screen Size:
5in multi theme display.
How to Use:
Connect the data cable to use. :
Package List:
1 x Monitor:
1 x Data Cable:
1 x Bracket:
1 x USB Hub:

Hasonló termékek a kategóriában