.

.

CHICIRIS Hörcsög Pamut Labdát, Hörcsög Ágynemű Pamut Labdát Bolyhos Könnyű Súly Télen a Csincsilla a Hörcsög (Szivárvány)

CHICIRIS Hörcsög Pamut Labdát, Hörcsög Ágynemű Pamut Labdát Bolyhos Könnyű Súly Télen a Csincsilla a Hörcsög (Szivárvány)

HUF 1.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

A Biztonság érzése : Kitöltése az ágyban pamut labdát ad egyfajta biztonságot, mint ha van egy meleg érzés körülvevő, hogy átvészeljük a hideg telet.Használata egyszerű : Feküdj le faforgács először, majd töltse ki az ágy pamut labdát, általában csak az kell, hogy a pamut az ágyba majd építeni az ágy magától.Többfunkciós : Hörcsög pamut labdát, puha, simogató, tökéletes a kis állat, aludni, játszani pedig feküdt.Tisztán tartani : lehet, Hogy a pamut labdát a földre, a haza, mint egy ágyat a hörcsög, hogy aludni a padlóra.Melegség, valamint a Szellőztetés : Hörcsög pamut labdát pamutból, mint a töltelék, ezért lehet meleg, szellőző, ugyanabban az időben.A Biztonság érzése : Kitöltése az ágyban pamut labdát ad egyfajta biztonságot, mint ha van egy meleg érzés körülvevő, hogy átvészeljük a hideg telet.Használata egyszerű : Feküdj le faforgács először, majd töltse ki az ágy pamut labdát, általában csak az kell, hogy a pamut az ágyba majd építeni az ágy magától.Többfunkciós : Hörcsög pamut labdát, puha, simogató, tökéletes a kis állat, aludni, játszani pedig feküdt.Tisztán tartani : lehet, Hogy a pamut labdát a földre, a haza, mint egy ágyat a hörcsög, hogy aludni a padlóra.Melegség, valamint a Szellőztetés : Hörcsög pamut labdát pamutból, mint a töltelék, ezért lehet meleg, szellőző, ugyanabban az időben. 1. Melegség, valamint a Szellőztetés : Hörcsög pamut labdát pamutból, mint a töltelék, ezért lehet meleg, szellőző, ugyanabban az időben.2. Többfunkciós : Hörcsög pamut labdát, puha, simogató, tökéletes a kis állat, aludni, játszani pedig feküdt.3. Tisztán tartani : lehet, Hogy a pamut labdát a földre, a haza, mint egy ágyat a hörcsög, hogy aludni a padlóra.4. Használata egyszerű : Feküdj le faforgács először, majd töltse ki az ágy pamut labdát, általában csak az kell, hogy a pamut az ágyba majd építeni az ágy magától.5. A Biztonság érzése : Kitöltése az ágyban pamut labdát ad egyfajta biztonságot, mint ha van egy meleg érzés körülvevő, hogy átvészeljük a hideg telet.Specifikáció : Elem Típus : Hörcsög Pamut Ball Material : Cotton Package Lista : 1 x Hamster Pamut Labda (1 tasak).

További részletek

Item Type:
Hamster Cotton Ball
Material:
Cotton
Package List:
1 xHamster Cotton Ball (1 Bag):

Hasonló termékek a kategóriában