.

.

Zerodeko 6 db Elvezetését Meggyes Szappan, mosogatószer Doboz Lemez Virág Meggyes Szappan, Műanyag Doboz Tartó (Fehér, Rózsaszín)

Zerodeko 6 db Elvezetését Meggyes Szappan, mosogatószer Doboz Lemez Virág Meggyes Szappan, Műanyag Doboz Tartó (Fehér, Rózsaszín)

HUF 2106.90

Készleten
Rendeléséhez elérhető

Cseresznye szappantartó tartja szappan száraz, könnyen megközelíthető,tartsa a szoba szervezett.Virág szappan tartó tökéletes otthoni, utazási, iroda, a kényelmes kialakítás.Csak a zár szappan kültéri használatra, vagy tedd a szappan az alsó tálca/lemez otthon a kényelmes használni anti-slip-design.Tökéletes üzembe szappan, szivacs, rongyok, kefék a konyha vagy a fürdőszoba.Azt is fel lehet használni, hogy a hely mosogatórongy vagy más kis dolgokat.Cseresznye szappantartó tartja szappan száraz, könnyen megközelíthető,tartsa a szoba szervezett.Virág szappan tartó tökéletes otthoni, utazási, iroda, a kényelmes kialakítás.Csak a zár szappan kültéri használatra, vagy tedd a szappan az alsó tálca/lemez otthon a kényelmes használni anti-slip-design.Tökéletes üzembe szappan, szivacs, rongyok, kefék a konyha vagy a fürdőszoba.Azt is fel lehet használni, hogy a hely mosogatórongy vagy más kis dolgokat.A csomag Lista 2 x Elvezetését Cseresznye szappantartó Jellemzők - csak zár szappan kültéri használatra, vagy tedd a szappan az alsó tálca/lemez otthon a kényelmes használni anti-slip-design szappantartó. - Anyaga : Műanyag Elvezetését Szappantartó. - Azt is fel lehet használni, hogy a hely mosogatórongy vagy más kis dolgok Virág szappantartó. - Szín : Fehér, Rózsaszín Szappant Doboz. - Virág szappan tartó tökéletes otthoni, utazási, iroda, a kényelmes design Virág Szappan Doboz. - Méret : 14.The good wife-4x13.8 × 2.4cm. - Cseresznye szappantartó tartja szappan száraz, könnyen megközelíthető,tartsa a szoba szervezett. - Tökéletes üzembe szappan, szivacs, rongyok, kefék a konyha vagy a fürdőszoba.Áru Leírása Ez a készlet 2 darab Elvezetését Cseresznye szappantartó.Csak a zár szappan kültéri használatra, vagy tedd a szappan az alsó tálca/lemez otthon a kényelmes használni anti-slip-design.Tökéletes üzembe szappan, szivacs, rongyok, kefék a konyha vagy a fürdőszoba.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában