.

.

Antsturdy iPhone 14 6.1 Pénztárca-Ügyben [RFID-Blokkoló] [Cipzár Poket] PU Bőr Flip Tok Könyv Védő Ütésálló burkolat Slot

Antsturdy iPhone 14 6.1 Pénztárca-Ügyben [RFID-Blokkoló] [Cipzár Poket] PU Bőr Flip Tok Könyv Védő Ütésálló burkolat Slot

HUF 1799.10

Készleten
Rendeléséhez elérhető

【Kombinált modell】 :
Csak kompatibilis i Phone-14 [6.1 colos] [Nem 14 Pro] .Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt ezt a terméket.
. 【Luxus PU Bőr】 :
Kiváló minőségű% 100 kézzel készült luxus pu bőr + TPU belső héj, a bőr felülete vízálló, karcálló pedig ujjlenyomat-álló.A bőr védő fedelet ad mély benyomást.Ez egy kényelmes érzem, praktikus, könnyen kezelhetők, a kényes varrás, a forgácsolási folyamat finomított a szakmunkások.
. 【Cipzáras zseb+RFID-Blokkoló】 :
egy cipzáras zseb, amely tárolja az több apró változás, hogy támogatni tudja a 3 fontos ID vagy hitel kártya foglalat üzleti kártya tulajdonosok, elöl, belső oldalán Minden egy oldalon zsebébe kell tárolni a pénzt, vagy üzleti kártyák.Ez blokkolja az RFID jeleket, ami megakadályozza a jogosulatlan szkennerek a védi a kártya adatait.A védő az esetben használja az árnyékoló anyag RFID pajzs technológia védi a kártya attól, hogy ellopják.
. 【Állvány+Puha TPU】 :
Állvány funkciója Támogatja a multi-angle összecsukható filmeket nézni, vagy video chat.
. 【Mágneses Csattal】 :
Erős Mágneses Csat Tartsa a bőr az ügy le van zárva minden alkalommal, védi a telefont hatékonyabban.
. 【Ütésálló TPU Puha Shel】 :
Ütésálló TPU Puha Héj pontos üreges gombok, könnyen érintse meg gyorsan reagál.A puha TPU shell az a hatása, ütésálló, valamint anti-csepp.
. 【Antsturdy Szolgáltatás】 :
Ha a termékek bármilyen minőségi probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk számított 6 hónapon belül, miután megkapta a termékeket, mi pedig azonnal oldja meg a termékek minőségét az a csere, illetve a jótállás a probléma megoldás, csak küldjön egy e-mailt, hogy lépjen kapcsolatba az eladóval, közvetlenül a kirakat : Antsturdy.Tok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában